“Gran Travesía” Menu

Enjoy our tasting menus at the Veles e Vents penthouse. A balance between creative gastronomy and tradition, together with an exquisite careful design of the spaces.

Infusión del agua de berberecho con menta y jengibre (1)
Cockle water infusion with mint and ginger
Ensalada de berberecho y algas con la emulsion de su propia agua (1)
Cockle and seaweed salad with the emulsion of its own water
Crujiente de placton y uva de mar
Crispy placton and sea grape
Tosta de vieira y ajo (1)
Scallop and garlic toast
Tartaleta de algas (1)
Seaweed tartaleta
Nabo, wakame y navaja (1,10)
Turnip, wakame and shell
Erizo, pistacho y codium (1,10)
Hedgehog, pistachio and codium
Calamar con escabeche frío y remolacha (1, 10)
Squid with cold marinade and beetroot
Guisantes con cilantro y limón (8)
Peas with coriander and lemon
Gamba con su gazpachuelo y almendra marcona (1, 10)
Prawn with gazpachuelo and Marcona almond
Verdurita de temporada con emulsion de anisados
Seasonal veggies with anise emulsión
Ostra al natural con aceituna negra (5)
Natural oyster with black olive
Cigala con fondo de cúrcuma y coco (10)
Norway lobster with turmeric and coconut base
Lubina con su pilpil, anchoa y alcaparras (1)
Bass with its pilpil, anchovy and capers
Pichón con coliflor y ajo negro
Pigeon with cauliflower and black garlic
Manzana verde, lima y jengibre
Green apple, lime and ginger
Frutos rojos y chocolate blanco (7, 8)
Berries and white chocolate
110 €

ALÉRGENOS
1 pescado; 2 contiene gluten; 3 apio; 4 cacahuetes; 5 dióxido de azufre y sulfitos; 6 frutos de cáscara; 7 huevos; 8 lácteos; 9 granos de sésamo; 10 crustáceos; 11 mostaza; 12 altramuces; 13 soja; 14 moluscos.

Bebida no incluida

Not included drink

Pan artesanal de Paco Roig de masa madre 3€/persona

Paco Roig handmade sourdough bread 3€/person

Trabajamos con proveedores de cercanía y producto de temporada, por lo que la composición del menú puede sufrir variaciones, siempre de igual o superior calidad

We work with local suppliers and seasonal product, so the composition of the menu may undergo variations, always of equal or superior quality