“Travesía” Menu

Enjoy our tasting menus at the Veles e Vents penthouse. A balance between creative gastronomy and tradition, together with an exquisite careful design of the spaces.

Infusión del agua de berberecho con menta (1)
Cockle water infusion with mint (1)
Ensalada de berberecho y algas con la emulsión de su propia agua (1)
Cockle and seaweed salad with the emulsion of its own water (1)
Crujiente de algas y placton (1)
Crispy seaweed and placton (1)
Tosta de vieira y ajo
Scallop and garlic toast
Tartaleta de algas (1)
Seaweed tartaleta (1)
Erizo, pistacho y codium (5)
Hedgehog, pistachio and codium (5)
Calamar con escabeche frío y remolacha (1)
Squid with cold marinade and beetroot (1)
Gamba con su gazpachuelo y almendra marcona (1, 10)
Prawn with gazpachuelo and Marcona almond (1, 10)
Verdurita de temporada con emulsión de anisados
Seasonal veggies with herbs emulsion
Cigala con fondo de cúrcuma y coco (10)
Norway lobster with turmeric and coconut base (10)
Lubina con su pilpil, anchoa y alcaparras (1)
Bass with its pilpil, anchovy and capers (1)
Pichón con coliflor y ajo negro
Pigeon with cauliflower and black garlic
Manzana verde, lima y jengibre
Manzana verde, lima y jengibre
Frutos rojos y chocolate blanco (7, 8)
Berries and white chocolate
85 €

ALÉRGENOS
1 pescado; 2 contiene gluten; 3 apio; 4 cacahuetes; 5 dióxido de azufre y sulfitos; 6 frutos de cáscara; 7 huevos; 8 lácteos; 9 granos de sésamo; 10 crustáceos; 11 mostaza; 12 altramuces; 13 soja; 14 moluscos.

Bebida no incluida

Not included drink

Pan artesanal de Paco Roig de masa madre 3€/persona

Paco Roig handmade sourdough bread 3€/person

Trabajamos con proveedores de cercanía y producto de temporada, por lo que la composición del menú puede sufrir variaciones, siempre de igual o superior calidad

We work with local suppliers and seasonal product, so the composition of the menu may undergo variations, always of equal or superior quality