Pesca sostenible en Valencia y Cullera: arrastre y trasmallo

En La Marítima de Veles e Vents, trabajamos con pescado fresco de Lonja. Es una de nuestras grandes apuestas por la Gastronomía con producto KM0. Estamos situados en La Marina de València a escasos metros de la Lonja del pescado. Tenemos una Cocina que se caracteriza por su producto de cercanía, de calidad, sostenible y saludable. Es lo que nos ha transmitido nuestra madre, Loles Salvador, amor por la gastronomía y mucho respeto hacia el producto.

Este mes de septiembre las dos lonjas con las que trabajamos, Valencia y Cullera, están de paro biológico de ‘arrastre’. Se sigue pescando con la modalidad de ‘trasmallo’, un arte menor de pesca, pero ¿por qué es necesario el paro biológico de arrastre? Es necesario este período de veda para regenerar nuestras especies del mar: calamar, salmonetes, gambas, langostas, sardinas, merluzas, lenguados, rapes, meros, sepias, gallinetas, caballas, melvas, rayas, doradas, galeras, langostinos…etc. Dejar descansar a los bancos de peces es muy necesario para el Clima, respetuoso con la biodiversidad y el ecosistema acuático.

Durante este mes de septiembre, las embarcaciones más pequeñas de pescadores seguirán saliendo a faenar, seguiremos viéndolos por nuestros grandes ventanales del restaurante La Marítima. Esperando que Manolo de Andrés nos traiga los mejores pescados para nuestro mostrador y nuestra cocina. Este mes con más intriga e ilusión, si cabe.

Si desean hacer cualquier consulta sobre nuestro pescado de lonja o sobre nuestra gastronomía, estamos a su disposición en el T. 610 915 141 y en el correo reservas@veleseventsvalencia.es

LA MARÍTIMA DE VELES E VENTS. Arroces, pescados y carnes al horno de leña

De lunes a domingo mediodías, de jueves a sábado noches. PARKING GRATUITO de lunes a viernes 3 horas.

RESERVAR

//

En La Marítima de Veles e Vents, treballem amb peix fresc de Llotja. És una de les nostres grans apostes per la Gastronomia amb producte KM0. Estem situats a la Marina de València, a escassos metres de la Llotja del peix. Tenim una Cuina que es caracteritza pel seu producte de proximitat, de qualitat, sostenible i saludable. És el que ens ha transmés la nostra mare, Loles Salvador, amor per la gastronomia i molt respecte cap al producte.

Aquest mes de setembre les dos llotges amb les quals treballem, València i Cullera, fan paró biològic de la modalitat d’arrossegament;. Es continua pescant amb la modalitat tremall;, un art menor de pesca però, per què és necessari aquest paró biològic d’arrossegament? És necessari aquest període de veda per a regenerar les nostres espècies marines: calamar, molls, gambes, llagostes, sardines, lluços, llenguados, raps, mers, sépies, fotges, cavalles, melves, ratlles, daurades, galeres, llagostins, etc. Deixar descansar als bancs de peixos és molt necessari per al Clima, respectuós amb la biodiversitat i l’ecosistema aquàtic.

Durant aquest mes de setembre, les embarcacions més menudes de pescadors continuaran eixint a pescar, seguirem veient per les nostres grans finestres del restaurant La Marítima. Esperant que Manolo de Andrés ens porte els millors peixos per al nostre mostrador i la nostra cuina. Aquest mes amb més intriga i il·lusió, si és possible.

Si desitgen fer qualsevol consulta sobre el nostre peix de llotja o sobre la nostra gastronomia, estem a la seua disposició al T. 610 915 141 i al correu reservas@veleseventsvalencia.es

  

LA MARÍTIMA DE VELES E VENTS. Arrossos, peixos i carns al forn de llenya

De dilluns a diumenge migdies, de dijous a dissabte nits. PARKING GRATUÏT de dilluns a divendres 3 hores.

RESERVES

#velesevents #lamaritimadeveles #lonjapescado #pescasostenible #KM0 #pasionporlagastronomia #familialasucursal #lamarinadevalència #grupolasucursal